Etiketter

, , , ,

Härom helgen företog jag, laddad med kamera och stativ, en liten vandring från orienteringsklubbens stuga (VOKalen) hem till bostaden. Gick inte den närmaste vägen då jag som första fotostopp hade siktet inställt på ett intressant nästan nedfallet träd utan bark och mossa som varit med i tidigare inlägg. Gick runt och letade bildvinklar och fastnade till slut för två. Gjorde efteråt ett allvarligt försök att göra den första bilden i svartvit, men jag tyckte att bilden då tappade en del av det tredimensionella, även om ett grenrikt träd i sig borde borga för en intressant färglös bild. Fundera gärna på om du tycker svartvita versioner hade varit att föredra (kan kanske vara svårt eftersom du bara har färgversionerna att titta på….)!

20141207-000120141207-0007Efter detta ganska långa fotostopp gick turen vidare för att efter ett tag sedan ta tillfälligt stopp vid ett gammalt hygge med en massa ungbjörkar. Fastnade för alla vattendroppar som krampaktigt hängde på de tunna grenarna och den brunlila färgen i bakgrundens ungbjörkskog.

20141207-0019Sista stoppet blev när jag nästan var hemma, nära Högstorps skola, så egentligen platsar inte den följande bilden här med tanke på rubriken, men den kommer med ändå!

20141207-0024

 

 

Annonser